leopard inredning
My Blog

Våga satsa på leopard inredning

Under 1980-talet någon gång så var det rätt så populärt med leoparder i olika former. Det var leopardmönstrade kläder så väl som många hade stora porslinsfigurer med detta ståtliga djur. Denna trend, med leopard inredning, den har kommit tillbaka en del. En del väljer att gå all in och ha leopard på allt, men om du inte vågar det, så kan du starta med en eller ett par prylar till att börja med. Kanske en kudde eller två i soffan, eller en vacker tavla med en leopard. 

Idag finns det en hel del inredning, textilier, möbler och annat med antingen det prickiga mönstret, eller med bilder av leoparder. Dessa går oftast bra att kombinera med andra djur och djurmönster. Eller att du kombinerar det med en eller två andra färger. 

Hur inreder jag med leopard?

Det är inte särskilt svårt att få till en leopard inredning. Det är bara att satsa på alla möjliga prylar med detta mönster. Det finns som sagt allt från möbler till porslin samt en massa där emellan med mönster eller bilder av leoparder. 

Det du bör bestämma dig för, det är om du ska satsa på att ha allt i leopard, eller bara vill få in en del detaljer med detta mönster. Det hela beror ju på vad du gillar och tycker är snyggt.

Inredning med vilda djur

Trenden med att inreda med inspiration av vilda djur, det är något som kommit och gått. Det har åter igen börjat bli populärt att göra det och då inte bara med leopardmönstrat. Det är även zebramönster, tigermönster och mycket mer. Numera finns dessa oftast även i helt andra färger än vad man är van att se dem i. 

Ett annat sätt att inreda med inspiration av vilda djur, är att använda svartvita foton eller posters. Det om du vill få in det vilda, utan att det blir wild and crazy så att säga.

Våga inreda på ditt sätt

Inredning i ett hem, det bör vara personligt och inte bara att man går efter olika trender. Din lägenhet eller ditt hus är ju en plats du ska vara på, och trivas i. Därför kan det vara bra att våga inreda på det sätt du gillar, oavsett om det är stilrent, eller fullt med prylar överallt. Idag finns det så klart olika inredningsstilar att använda dig av men det går även bra att blanda dem.

En del föredrar att ha en enhetlig inredning, i alla rum, men det går utmärkt att ha olika stilar i olika rum om du föredrar det. Det är som sagt upp till dig hur du vill inreda just ditt hem, eftersom det är du som bor där.

Om det är så att du funderar på att testa detta med leopard inredning, så sök på nätet för att hitta inspiration. Kanske du har turen att din mamma och pappa har kvar en eller flera stora porslinsfigurer, annars går det ofta att fynda på loppis så väl som att köpa nytt.

Comments Off on Våga satsa på leopard inredning